Corvinus
Corvinus

Minőségügy a közétkeztetésben : Élelmezési menedzserek kézikönyve / Bíró Lajos, Kincses László, Kiss Mária, Németh Istvánná, Rigó János, Sarkadi László, Sarkadiné Bonczos Piroska, Varnyú Mária (Könyvismertetés)

Rubóczky, István (2001) Minőségügy a közétkeztetésben : Élelmezési menedzserek kézikönyve / Bíró Lajos, Kincses László, Kiss Mária, Németh Istvánná, Rigó János, Sarkadi László, Sarkadiné Bonczos Piroska, Varnyú Mária (Könyvismertetés). Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 32 (11). pp. 57-58.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB


Item Type:Article
Uncontrolled Keywords:közétkeztetés, minőségbiztosítás, munkaszervezés, vezetéselmélet
Subjects:Knowledge economy, innovation
ID Code:4824
Deposited By: Beáta Vasvár
Deposited On:20 Feb 2020 08:20
Last Modified:20 Feb 2020 08:20

Repository Staff Only: item control page