Corvinus
Corvinus

A minőségtudatosság megjelenésének szükségessége az élelmiszerfogyasztás területén: Az élelmiszercímkézés mint követelmény

Sulyok, Anna (1995) A minőségtudatosság megjelenésének szükségessége az élelmiszerfogyasztás területén: Az élelmiszercímkézés mint követelmény. Vezetéstudomány, 26 (7). pp. 49-51.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Abstract

Az élelmiszercímkézés a fejlett ipari országok kereskedelmében nemcsak egyre inkább kötelezővé válik, hanem módját és mikéntjét részletes szabályok írják elő. Minthogy a címkézés iránti igény már nálunk is megjelent, a szerző szükségesnek látja, hogy megkezdjük felzárkózásunkat a számunkra is példát mutató országok gyakorlata felé.

Item Type:Article
Uncontrolled Keywords:minőségbiztosítás, élelmiszerek, kereskedelem, marketing
Subjects:Commerce and tourism
Marketing
ID Code:5583
Deposited By: Beáta Vasvár
Deposited On:21 Apr 2020 12:50
Last Modified:21 Apr 2020 12:50

Repository Staff Only: item control page