Number of items: 9.
Bakucs, Zoltán, Benedek, Zsófia and Kiss, Veronika
(2017)
A magyar háztartások élelmiszer-fogyasztásának alakulása a 2007 és 2009 közötti pénzügyi válság tükrében.
Statisztikai Szemle, 95
(10).
pp. 1023-1035.
Benedek, Zsófia, Fertő, Imre, Baráth, Lajos and Tóth, József
(2013)
Differences of small-scale farmers and the related short agri-food value chains – an empirical evidence from Hungary.
In: 140th EAAE Seminar, Theories and Empirical Applications on Policy and Governance of Agri-food Value Chains, 13-15 December 2013, Perugia, Italy.
Baráth, Lajos
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7137-2376, Bakucs, Lajos Zoltán
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1071-6494, Benedek, Zsófia
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3358-0702, Fertő, Imre
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-3742-5964, Nagy, Zsuzsanna, Vígh, Enikő Zita, Debrenti, Edith and Fogarasi, József
(2024)
Does participation in agri-environmental schemes increase eco-efficiency?
Science of the Total Environment, 906
.
DOI https://doi.org/10.1016/j.scitotenv.2023.167518
Benedek, Zsófia, Fertő, Imre, Baráth, Lajos and Tóth, József
(2013)
Hogyan kapcsolódhatnak a mezőgazdasági termelők a modern élelmiszerláncokhoz? A rövid ellátási láncok működésének hazai sajátosságai: egy empirikus vizsgálat tapasztalatai.
MTA KRTK, Budapest.
.
Bakucs, Lajos Zoltán
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1071-6494, Fertő, Imre
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-3742-5964, Varga, Ágnes
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-5982-2832 and Benedek, Zsófia
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3358-0702
(2018)
Impact of European Union development subsidies on Hungarian regions.
European Planning Studies, 26
(6).
pp. 1121-1136.
DOI 10.1080/09654313.2018.1437394
Benedek, Zsófia, Balogh, Pál Géza, Baráth, Lajos, Fertő, Imre, Lajos, Veronika, Orbán, Éva, Szabó, G. Gábor and Nemes, Gusztáv
(2020)
Kistermelői sikerek a COVID-19 járvány első hullámában:
a személyesség szerepe az értékesítésben = Successful small-scale agricultural producers during the first wave
of COVID-19 in Hungary: the role of private spaces in sales.
Statisztikai Szemle, 98
(12).
pp. 1398-1415.
DOI https://doi.org/10.20311/stat2020.12.hu1398
Benedek, Zsófia and Fertő, Imre
(2015)
Miért választják a termelők a rövid ellátási láncokat?
Statisztikai Szemle, 93
(6).
pp. 580-597.
Benedek, Zsófia
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3358-0702, Baráth, Lajos
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7137-2376, Fertő, Imre
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-3742-5964, Merino‐Gaibor, Elvia
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-0486-1089, Molnár, Adrienn, Orbán, Éva
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6028-2781 and Nemes, Gusztáv
(2022)
Survival strategies of producers involved in short food supply chains following the outbreak of COVID‐19 pandemic.
Sociologia Ruralis, 62
(1).
pp. 68-90.
DOI https://doi.org/10.1111/soru.12358
Nemes, Gusztáv, Chiffoleau, Yuna, Zollet, Simona, Collison, Martin, Benedek, Zsófia
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3358-0702, Colantuono, Fedele, Dulsrud, Arne, Fiore, Mariantonietta, Holtkamp, Carolin, Kim, Tae-Yeon, Korzun, Monika, Mesa-Manzano, Rafael, Reckinger, Rachel, Ruiz-Martínez, Irune, Smith, Kiah, Tamura, Norie, Viteri, Maria Laura and Orbán, Éva
(2021)
The impact of COVID-19 on alternative and local food systems and the potential for the sustainability transition.
Sustainable Production and Consumption, 28
.
pp. 591-599.
DOI https://doi.org/10.1016/j.spc.2021.06.022
This list was generated on Fri Apr 25 01:55:38 2025 UTC.