Corvinus
Corvinus

Items where Division is "Faculty of Social Sciences > Institute for Sociology and Social Studies" and Year is 2003

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: E | F | L | N
Number of items: 5.

E

Eranus, Eliza, Letenyei, László and Siklós, Viktória (2003) Sok link = Internet? A kapcsolati tőke szerepe a számítógép és Internet-, valamint a számítógépes tudás terjedésében a kaposvári kistérségben, kérdőíves adatfelvétel és résztvevő megfigyelés alapján. In: Információs technológia és életminőség. BKÁE Szociológia és Szociálpolitika Tanszék, Budapest, pp. 29-76. .

F

Futó, Péter, Kovács, Ákos and Pálinkó, Éva (2003) Információs társadalom és humán erőforrás fejlesztés - magyar közpolitikák szembesítése egy közép-európai lakossági felmérés eredményeivel. In: Információs technológia és életminőség. BKÁE Szociológia és Szociálpolitika Tanszék, Budapest, pp. 41-66. .

L

Lengyel, György (2003) Az információs technológia terjedésének társadalmi hatásairól. In: Információs technológia és életminőség. BKÁE Szociológia és Szociálpolitika Tanszék , Budapest, pp. 5-10. .

Láng, Sarolta, Letenyei, László and Siklós, Viktória (2003) Információs technológia diffúzió. Információs technológia és szakismeretek terjedése a Kaposvári kistérségben. In: Információs technológia és életminőség. BKÁE Szociológia és Szociálpolitika Tanszék, Budapest, pp. 5-28. .

N

Nagy, Beáta (2003) G(ender)G(eneration)G(ap): Kirekesztés vagy befogadás? In: Információs technológia és életminőség. BKÁE Szociológia és Szociálpolitika Tanszék, Budapest, pp. 11-39. .

This list was generated on Mon May 20 01:50:35 2024 UTC.