Corvinus
Corvinus

Items where Subject is "Food safety and quality"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items at this level: 12.

Panzone, Luca A. ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2382-3635, Tocco, Barbara, Brečić, Ružica and Gorton, Matthew ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4579-5092 (2024) Healthy foods, healthy sales? : Cross-category effects of a loyalty program promoting sales of fruit and vegetables. Journal of Retailing, 100 (1). pp. 85-103. DOI 10.1016/j.jretai.2023.12.002

Amilien, Virginie ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3472-0383, Discetti, Roberta, Lecoeur, Jean-Loup, Roos, Gun, Tocco, Barbara and Török, Áron ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103 (2022) European food quality schemes in everyday food consumption: An exploration of sayings and doings through pragmatic regimes of engagement. Journal of Rural Studies, 95 . pp. 336-349. DOI https://doi.org/10.1016/j.jrurstud.2022.09.009

Frau, Moreno, Cabiddu, Francesca and Keszey, Tamara ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2535-9581 (2022) Time to clean up food production? Digital technologies, nature-driven agility, and the role of managers and customers. Journal of Cleaner Production, 377 . DOI https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2022.134376

Török, Áron ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103, Koleticsné Lükő, Annaróza and Gál, Péter (2021) Földrajzi Árujelzők Magyarországon – Mi várható a magyar cseresznye ágazatban? : Geographical Indications in Hungary –what can be expected in the Hungarian cherry industry? Köz-gazdaság, 16 (4). pp. 223-236. DOI 10.14267/RETP2021.04.13

Engel-Di Mauro, Salvatore (2020) Atmospheric sources of trace element contamination in cultivated urban areas: A review. Journal of Environmental Quality . pp. 1-11. DOI https://doi.org/10.1002/jeq2.20078

Kuslits, Béla (2020) Reziliencia: változás és állandóság társadalmi-ökológiai rendszerekben. Magyar Tudomány, 181 (12). pp. 1648-1656. DOI https://doi.org/10.1556/2065.181.2020.12.8

Török, Áron, Jantyik, Lili and Maró, Zalán Márk (2019) Minőségjelzős élelmiszerek helyzete és kilátásai Magyarországon – Az EU biocímke esete ------ Position and prospects of quality-labelled foods in Hungary: the case of the EU organic label. Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 50 (10). pp. 13-25. DOI https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2019.10.02

Zsarnóczky, Martin (2018) Az élelmiszerbiztonság és a turizmus összefüggései az Európai Unióban. In: A hatékony marketing – EMOK 2018 Nemzetközi Tudományos Konferencia konferenciakötete. Selye János Egyetem, Komárom, pp. 744-754. . ISBN 978-80-8122-236-8

Dörnyei, Krisztina, Gyulavári, Tamás, Hofmeister Tóth, Ágnes, Jenes, Barbara, Jentetics, Kinga, Neumann Bódi, Edit, Neulinger, Ágnes, Simon, Judit and Zsótér, Boglárka (2014) Marketing az egészségtudatosságért – a marketing pozitív szerepe az egészség-tudatosságtól a termékválasztásig. In: Tomcsányi Pál akadémikus 90 éves: Az életminőség anyagi és szellemi igényeinek kielégítése fogyasztási marketing szemlélettel: Felolvasó ülés és tanulmánykötet. MTA Agrár-közgazdasági Bizottság Agrármarketing Albizottság, Budapest, pp. 65-91. . ISBN 978-963-508-702-0

Baranyai, László, Dénes, Lajos Dénes and Felföldi, József (2012) Analysis of Hue Spectra During Storage of Pepper (Capsicum annuum). In: International Conference of Agricultural Engineering - CIGR-AgEng 2012, 8-12 July, 2012, Valencia, Spain.

Pintér, István (1996) Az élelmiszeripari termékek minősége és a minőségköltség. Vezetéstudomány, 27 (9). pp. 38-46.

Dénes, Lajos Dénes, Parrag, Viktória, Felföldi, József and Baranyai, László (2013) Influence of parameters of drying on laser induced diffuse reflectance of banana discs. Journal of Food Physics, 26 (1). pp. 11-16.

This list was generated on Sun Jun 23 01:47:58 2024 UTC.