Fertő, Imre and Mohácsi, Kálmán (1998) Az élelmiszer-gazdaság versenyképességét meghatározó tényezők. Vezetéstudomány, 29 (3). pp. 29-35.
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
5MB |
Abstract
A cikk a különféle termelési tényezők hatását vizsgálva kitér mind az élelmiszerek világpiacának főbb irányzataira, mind a hazai élelmiszer-gazdaság potenciális változásaira. Külön foglalkozik a kapcsolódó és támogató szektorok helyzetével, valamint a kormányzati politika nem egyértelműen pozitív hatásaival.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | versenyképesség, élelmiszergazdaság |
Divisions: | Faculty of Business Administration > Institute for Environmental Science > Department of Agricultural Economics and Rural Development |
Subjects: | Food economy |
ID Code: | 5200 |
Deposited By: | Beáta Vasvár |
Deposited On: | 30 Mar 2020 12:59 |
Last Modified: | 30 Mar 2020 12:59 |
Repository Staff Only: item control page