Corvinus
Corvinus

Szerkezeti változások a gyümölcs és zöldségfogyasztásban

Szabó, Bálint (2023) Szerkezeti változások a gyümölcs és zöldségfogyasztásban. Világpolitika és a Közgazdaságtan, 2 (2). pp. 36-40. DOI https://doi.org/10.14267/VILPOL2023.02.07

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Official URL: https://doi.org/10.14267/VILPOL2023.02.07


Abstract

A magyar mezőgazdasággal foglalkozó cikksorozatunkban ezúttal a magyar fogyasztási szokások megváltozását vesszük szemügyre. Ezt most is a gyümölcsök és zöldségek példáján keresztül szemléltetjük, mivel talán ez az egyetlen élelmiszercsoport, amelynek egészségre gyakorolt hatása egyértelműen pozitív a táplálkozástudomány szerint.

Item Type:Article
Subjects:Agriculture
DOI:https://doi.org/10.14267/VILPOL2023.02.07
ID Code:8177
Deposited By: Alexa Horváth
Deposited On:17 May 2023 13:34
Last Modified:17 May 2023 14:07

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past year

View more statistics