Szabó, Bálint (2023) Szerkezeti változások a gyümölcs és zöldségfogyasztásban. Világpolitika és a Közgazdaságtan, 2 (2). pp. 36-40. DOI https://doi.org/10.14267/VILPOL2023.02.07
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Official URL: https://doi.org/10.14267/VILPOL2023.02.07
Abstract
A magyar mezőgazdasággal foglalkozó cikksorozatunkban ezúttal a magyar fogyasztási szokások megváltozását vesszük szemügyre. Ezt most is a gyümölcsök és zöldségek példáján keresztül szemléltetjük, mivel talán ez az egyetlen élelmiszercsoport, amelynek egészségre gyakorolt hatása egyértelműen pozitív a táplálkozástudomány szerint.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Agriculture |
DOI: | https://doi.org/10.14267/VILPOL2023.02.07 |
ID Code: | 8177 |
Deposited By: | Alexa Horváth |
Deposited On: | 17 May 2023 13:34 |
Last Modified: | 17 May 2023 14:07 |
Repository Staff Only: item control page