Vetőné Mózner, Zsófia (2014) A fenntartható élelmiszer-fogyasztás lehetőségei. Magyar tudomány, 175 (6). pp. 730-739.
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
468kB |
Official URL: http://www.matud.iif.hu/2014/06/11.htm
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Uncontrolled Keywords: | élelmiszer-fogyasztás, fenntartható fogyasztás, fenntartható étrend, mezőgazdaság, húsfogyasztás, egészséges élelmiszer-fogyasztás, ökológiai lábnyom, területhasználat |
| Divisions: | Faculty of Business Administration > Institute for Environmental Science > Department of Environmental Economics and Technology |
| Subjects: | Food economy Environmental economics |
| Projects: | OTKA 105228 „Elégedettség és boldogságérzet vizsgálata ökológiai és fogyasztási korlátok mellett” |
| ID Code: | 1753 |
| Deposited By: | MTMT SWORD |
| Deposited On: | 04 Dec 2014 08:29 |
| Last Modified: | 04 Dec 2014 08:29 |
Repository Staff Only: item control page


Download Statistics
Download Statistics