Jump to:
C |
F |
H |
K |
S |
VNumber of items: 11.
C
Csutora, Mária
(2014)
Összegződnek-e az egyéni törekvések? A cselekvés és az eredmény közötti szakadék problémája (Can individual efforts be aggregated? The problem of the action-impact gap).
Közgazdasági Szemle, 61
(5).
pp. 609-625.
F
Faragó, Tibor
(2014)
Nemzetközi klímatárgyalások Varsóban.
Magyar tudomány, 175
(2).
pp. 210-213.
Faragó, Tibor and Bartholy, Judit
(2014)
Egy hathatós globális éghajlatvédelmi megállapodás szükségessége és akadályai.
Magyar tudomány, 175
(5).
pp. 594-602.
H
Harangozó, Gábor and Marjainé Szerényi, Zsuzsanna
(2014)
Mennyit ér a zajterhelés csökkenése? Zajvédelmi intézkedések értékelése a haszonértékelések átvitelével (The value of silence. An application of benefit-transfer methodology for evaluating noise-control actions).
Közgazdasági Szemle, 61
(1).
pp. 68-91.
K
Király, Gábor, Köves, Alexandra, Pataki, György and Kiss, Gabriella
(2014)
Rendszermodellezés és részvétel: egy magyar kísérlet tanulságai.
Szociológiai Szemle, 24
(2).
pp. 90-115.
Kocsis, Tamás
(2014)
Is the Netherlands sustainable as a global-scale inner-city? Intenscoping spatial sustainability.
Ecological Economics, 101
.
pp. 103-114.
DOI 10.1016/j.ecolecon.2014.03.002
Köves, Alexandra and Mandják, Tibor
(2014)
Úton egy fenntartható gazdasági paradigma felé – A komplexitás befogadása a hálózati elméleteken keresztül (Towards a sustainable economic paradigm – Acceptance of the complexity through network theories).
Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 45
(7-8).
pp. 69-75.
DOI 10.14267/VEZTUD.2014.07.06
S
Szűcs, Gergely
(2014)
A szabadalmak megkérdőjeleződött hasznossága (Questioned usefulness of patents).
Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 45
(11).
pp. 55-70.
DOI 10.14267/VEZTUD.2014.11.06
V
Vetőné Mózner, Zsófia
(2014)
A fenntartható élelmiszer-fogyasztás lehetőségei.
Magyar tudomány, 175
(6).
pp. 730-739.
Vetőné Mózner, Zsófia
(2014)
Az élelmiszer-fogyasztás szerkezete és környezeti hatása Magyarországon (Analysing the structure and environmental impact of food consumption in hungary).
Marketing & Menedzsment, 48
(3).
pp. 57-70.
Vetőné Mózner, Zsófia
(2014)
Fenntartható élelmiszer-fogyasztás? – Lehetőségek az ökológiai lábnyom csökkentésére a magyar lakosság körében (Sustainable food consumption? – Opportunities to reduce the
ecological footprint of the Hungarian population).
Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 45
(7-8).
pp. 2-14.
DOI 10.14267/VEZTUD.2014.07.01
This list was generated on Fri Nov 22 01:51:52 2024 UTC.