Vetőné Mózner, Zsófia (2014) Az élelmiszer-fogyasztás ökológiai lábnyoma Magyarországon. Lépések a fenntarthatóság felé, 19 (2). pp. 6-7.
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
94kB |
Abstract
Az egészségesebb élelmiszer-fogyasztás kettős pozitív hozadékkal járna: a fogyasztók nemcsak egészségesebbek lennének, hanem az ökológiai lábnyom is csökkenhetne.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Uncontrolled Keywords: | élelmiszer-fogyasztás; öko-lábnyom; ökológiai lábnyom; fogyasztói magatartás; |
| Divisions: | Faculty of Business Administration > Institute for Environmental Science > Department of Environmental Economics and Technology |
| Subjects: | Food economy Ecology Environmental economics |
| ID Code: | 10893 |
| Deposited By: | MTMT SWORD |
| Deposited On: | 07 Feb 2025 13:40 |
| Last Modified: | 07 Feb 2025 13:40 |
Repository Staff Only: item control page


Download Statistics
Download Statistics