Number of items: 4.
Csapody, Bence, Ásványi, Katalin ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1594-8879 and Jászberényi, Melinda ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7839-5036
(2023)
A Balaton és Budapest környéke turisztikai térségbe utazók fogyasztói preferenciáinak összehasonlító vizsgálata a helyi alapanyagok tükrében = Green restaurants in popular Hungarian destinations? – Examination of consumer
preferences in the light of seasonal and local ingredients at Lake Balaton and Greater
Budapest region.
Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 20
(1).
pp. 62-72.
DOI https://doi.org/10.32976/stratfuz.2023.5
Csapody, Bence ORCID: https://orcid.org/0009-0009-6881-7205 and Jászberényi, Melinda ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7839-5036
(2024)
A mesterséges intelligencia alkalmazása a vendéglátásmenedzsmentben.
Turisztikai és vidékfejlesztési tanulmányok, 9
(1).
pp. 7-22.
DOI 10.15170/TVT.2024.09.01.01
Csapody, Bence
(2023)
Helyből jobb? – A rövid alapanyagellátási lánc szerepe a magyar vidéki vendéglátás rendszerében.
Turizmus Bulletin, 23
(2).
pp. 14-23.
DOI https://doi.org/10.14267/TURBULL.2023v23n2.2
Csapody, Bence
(2024)
Online Content Analysis Focusing on Local Ingredients and Food Culture: A Study of Selected Food Festival Websites.
Turizmus Bulletin, 24
(1).
pp. 4-14.
DOI https://doi.org/10.14267/TURBULL.2024v24n1.1
This list was generated on Fri May 3 01:55:10 2024 UTC.