Corvinus
Corvinus

Browse by Person

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 4.

Csapody, Bence, Ásványi, Katalin ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1594-8879 and Jászberényi, Melinda ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7839-5036 (2023) A Balaton és Budapest környéke turisztikai térségbe utazók fogyasztói preferenciáinak összehasonlító vizsgálata a helyi alapanyagok tükrében = Green restaurants in popular Hungarian destinations? – Examination of consumer preferences in the light of seasonal and local ingredients at Lake Balaton and Greater Budapest region. Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 20 (1). pp. 62-72. DOI https://doi.org/10.32976/stratfuz.2023.5

Csapody, Bence ORCID: https://orcid.org/0009-0009-6881-7205 and Jászberényi, Melinda ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7839-5036 (2024) A mesterséges intelligencia alkalmazása a vendéglátásmenedzsmentben. Turisztikai és vidékfejlesztési tanulmányok, 9 (1). pp. 7-22. DOI 10.15170/TVT.2024.09.01.01

Csapody, Bence (2023) Helyből jobb? – A rövid alapanyagellátási lánc szerepe a magyar vidéki vendéglátás rendszerében. Turizmus Bulletin, 23 (2). pp. 14-23. DOI https://doi.org/10.14267/TURBULL.2023v23n2.2

Csapody, Bence (2024) Online Content Analysis Focusing on Local Ingredients and Food Culture: A Study of Selected Food Festival Websites. Turizmus Bulletin, 24 (1). pp. 4-14. DOI https://doi.org/10.14267/TURBULL.2024v24n1.1

This list was generated on Fri May 3 01:55:10 2024 UTC.