Vetőné Mózner, Zsófia (2014) Az élelmiszer-fogyasztás ökológiai lábnyoma Magyarországon. Lépések a fenntarthatóság felé, 19 (2). pp. 6-7.
![]() |
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
94kB |
Abstract
Az egészségesebb élelmiszer-fogyasztás kettős pozitív hozadékkal járna: a fogyasztók nemcsak egészségesebbek lennének, hanem az ökológiai lábnyom is csökkenhetne.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | élelmiszer-fogyasztás; öko-lábnyom; ökológiai lábnyom; fogyasztói magatartás; |
Divisions: | Faculty of Business Administration > Institute for Environmental Science > Department of Environmental Economics and Technology |
Subjects: | Food economy Ecology Environmental economics |
ID Code: | 10893 |
Deposited By: | MTMT SWORD |
Deposited On: | 07 Feb 2025 13:40 |
Last Modified: | 07 Feb 2025 13:40 |
Repository Staff Only: item control page