Corvinus
Corvinus

Az élelmiszer-fogyasztás ökológiai lábnyoma Magyarországon

Vetőné Mózner, Zsófia (2014) Az élelmiszer-fogyasztás ökológiai lábnyoma Magyarországon. Lépések a fenntarthatóság felé, 19 (2). pp. 6-7.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
94kB

Official URL: https://kovet.hu/wp-content/plugins/magazin_lista/pdf/lepesek_59-Az%20élelmiszer-fogyasztás%20ökológiai%20lábnyoma%20Magyarországon.pdf


Abstract

Az egészségesebb élelmiszer-fogyasztás kettős pozitív hozadékkal járna: a fogyasztók nemcsak egészségesebbek lennének, hanem az ökológiai lábnyom is csökkenhetne.

Item Type:Article
Uncontrolled Keywords:élelmiszer-fogyasztás; öko-lábnyom; ökológiai lábnyom; fogyasztói magatartás;
Divisions:Faculty of Business Administration > Institute for Environmental Science > Department of Environmental Economics and Technology
Subjects:Food economy
Ecology
Environmental economics
ID Code:10893
Deposited By: MTMT SWORD
Deposited On:07 Feb 2025 13:40
Last Modified:07 Feb 2025 13:40

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past year

View more statistics