Vetőné Mózner, Zsófia (2014) A fenntartható élelmiszer-fogyasztás lehetőségei. Magyar tudomány, 175 (6). pp. 730-739.
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
468kB |
Official URL: http://www.matud.iif.hu/2014/06/11.htm
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | élelmiszer-fogyasztás, fenntartható fogyasztás, fenntartható étrend, mezőgazdaság, húsfogyasztás, egészséges élelmiszer-fogyasztás, ökológiai lábnyom, területhasználat |
Divisions: | Faculty of Business Administration > Institute for Environmental Science > Department of Environmental Economics and Technology |
Subjects: | Food economy Environmental economics |
Projects: | OTKA 105228 „Elégedettség és boldogságérzet vizsgálata ökológiai és fogyasztási korlátok mellett” |
ID Code: | 1753 |
Deposited By: | MTMT SWORD |
Deposited On: | 04 Dec 2014 08:29 |
Last Modified: | 04 Dec 2014 08:29 |
Repository Staff Only: item control page