Number of items at this level: 86.
Balogh, Jeremiás Máté
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9081-0071 and Morgado, Nuno
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9354-2700
(2025)
A cross-country comparison of wine in cultural foreign policy in Portugal and Hungary.
British Food Journal, 127
(13).
pp. 248-263.
DOI 10.1108/BFJ-09-2024-0969
Balogh, Jeremiás Máté
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9081-0071 and Sárvári, Balázs
(2025)
Az élelmiszerár-infláció meghatározó tényezői az Európai Unió 27 tagállamában.
Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 22
(01).
pp. 79-95.
DOI 10.32976/stratfuz.2025.6
Maró, Zalán Márk
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8901-4182, Nagy, Judit
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8275-1550, Molnár, Endre Mihály
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1450-3456 and Mizik, Tamás
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4328-0631
(2025)
Challenges and potential solutions to employment issues in the agri-food sector of developed countries : a systematic literature review.
Sustainable Futures, 10
.
DOI 10.1016/j.sftr.2025.100895
Vona, Gábor
(2025)
Négy alapvető élelmiszer árjellemzőinek és kínálatának összehasonlítása Budapest és Passau kiskereskedelmi üzleteiben.
Területi Statisztika, 65
(1).
pp. 41-76.
DOI 10.15196/TS650102
De, Arijit
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-0361-5911, Tocco, Barbara and Gorton, Matthew
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4579-5092
(2025)
Optimizing short food supply chain logistics to lower carbon emissions and enhance operational efficiency for small-scale rural producers.
Transportation Research Part D, 146
.
DOI 10.1016/j.trd.2025.104855
Mazhar, Waqas
ORCID: https://orcid.org/0009-0003-8387-3834 and Zilahy, Gyula
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2175-1271
(2025)
Pathways to green food purchases : exploring the nexus of attitudes, habits and lifestyles using SEM and NCA.
British Food Journal, 127
(13).
pp. 208-229.
DOI https://doi.org/10.1108/BFJ-07-2024-0695
Berezvai, Zombor
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7807-2977 and Kónya, Márton
(2025)
Price transmission and competition amid a series of crises : study of the Hungarian milk supply chain.
Journal of Agribusiness in Developing and Emerging Economies
.
DOI 10.1108/JADEE-08-2024-0249
Alt, Mónika‐Anetta
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9687-3372, Berezvai, Zombor
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7807-2977 and Agárdi, Irma
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9102-5403
(2025)
Sustainable Development Goal‐Related Innovations and Financial Performance : Evidence From European Grocery Retailers.
CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY AND ENVIRONMENTAL MANAGEMENT
.
DOI 10.1002/csr.70013
Vetőné Mózner, Zsófia and Szűcs, Zsuzsanna
(2024)
Táplálkozás a fenntarthatóság jegyében. A hazai élelmiszer-fogyasztás ökológiai lábnyoma: realitás és ajánlás.
Magyar Tudomány, 185
(10).
pp. 1349-1359.
DOI https://doi.org/10.1556/2065.185.2024.10.12
Éliás, Boglárka Anna
(2024)
Magyarország élelmezése válság idején.
Gazdálkodás, 68
(2).
pp. 103-125.
DOI https://doi.org/10.53079/GAZDALKODAS.68.2.t.pp_103-125
Tóth, József
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6833-0426
(2024)
Circular benefits of innovation in some European countries’ food industry.
In: 32nd International Conference of Agricultural Economists : Transformation Towards Sustainable Agri-Food Systems, August 2-7, 2024, New Delhi, India.
Jámbor, Attila
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8089-7222 and Éliás, Boglárka Anna
(2024)
Determinants of Food Security : A Comprehensive Analysis Across East, South, and Southeast Asia.
Journal of Sustainability Research, 6
(2).
DOI 10.20900/jsr.20240030
Fertő, Imre
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-3742-5964 and Bareith, Tibor
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9971-9597
(2024)
Does Monetary Policy Stabilise Food Inflation in Hungary?
Agris On-Line Papers in Economics and Informatics, 16
(4).
pp. 69-77.
DOI 10.7160/aol.2024.160405
Maró, Zalán Márk
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8901-4182, Török, Áron
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103 and Czine, Péter
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3276-7989
(2024)
Examining consumer preferences for basic foodstuffs in a highly inflationary economic environment : the case of price-capped chicken breast fillet in Hungary.
Heliyon
.
DOI 10.1016/j.heliyon.2024.e41279
Kelemen-Erdős, Anikó
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7202-5870, Mitev Ariel, Zoltán
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9986-3513 and Szakály, Zoltán
(2024)
Retain or Reduce? : Delisting Decisions in Relation to Manufacturer-Retailer Relationships in Grocery Store Retailing.
Periodica Polytechnica Social and Management Sciences, 32
(2).
pp. 131-140.
DOI 10.3311/PPso.21528
Lits, Benedek and Lits, Levente
(2023)
Az élelmiszer-önrendelkezés kritikája és az élelmiszeripar-művészet jelentősége a mindennapokban az ukrán gabona helyzetének.
Világpolitika és a Közgazdaságtan, 2
(2).
pp. 68-81.
DOI https://doi.org/10.14267/VILPOL2023.02.12
Jámbor, Zsófia and Nagy, Judit
(2023)
A hazai élelmiszeripari ellátási láncok ellenálló képességének vizsgálata a dinamikus képességek kontextusában.
Köz-gazdaság, 18
(1).
pp. 61-79.
DOI https://doi.org/10.14267/RETP2023.01.04
Igbeghe, Christian Barika
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-0289-9876, Mizik, Tamás, Gabnai, Zoltán and Bai, Attila
(2023)
Trends and Characterization of Primary Energy Sources by Energy and Food Prices.
Energies, 16
(7).
DOI https://doi.org/10.3390/en16073066
Hamam, Manal, Spina, Daniela, Raimondo, Maria, Di Vita, Giuseppe, Zanchini, Raffaele and Tóth, József
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6833-0426
(2023)
Industrial symbiosis and agri-food system: Themes, links, and relationships.
Frontiers in Sustainable Food Systems, 6
.
DOI https://doi.org/10.3389/fsufs.2022.1012436
Jámbor, Zsófia
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8070-9962
(2023)
A hazai tejipar versenyképességének vizsgálata az Európai Unióban.
Statisztikai Szemle, 101
(3).
pp. 232-258.
DOI 10.20311/stat2023.03.hu0232
Wei, Yuling and Simay, Attila Endre
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-5114-8791
(2023)
AI Adoption in the Chinese Food and Beverage Industry : An Exploratory Study.
FIRM Journal of Management studies, 8
(2).
pp. 145-160.
DOI 10.33021/firm.v8i2.4412
Török, Áron
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103, Yeh, Ching-Hua
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3645-6256, Menozzi, Davide, Balogh, Péter and Czine, Péter
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3276-7989
(2023)
Consumers' preferences for processed meat.
Agricultural and Food Economics, 11
(1).
DOI https://doi.org/10.1186/s40100-023-00277-4
Török, Áron
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103, Yeh, Ching-Hua
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3645-6256, Menozzi, Davide
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5241-1587, Balogh, Péter
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8611-0221 and Czine, Péter
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3276-7989
(2023)
European consumers' preferences for fresh fruit and vegetables – A cross-country analysis.
Journal of Agriculture and Food Research
.
DOI https://doi.org/10.1016/j.jafr.2023.100883
Maró, Zalán Márk
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8901-4182, Balogh, Péter, Czine, Péter
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3276-7989 and Török, Áron
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103
(2023)
The roles of geographic indication and ethnocentrism in the preferences of Central European spirit consumers.
Food Quality and Preference, 108
.
DOI https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2023.104878
Maró, Zalán Márk, Török, Áron
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103, Balogh, Péter
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8611-0221 and Czine, Péter
(2023)
What is Inside the Bottle? - Factors Influencing Pálinka Consumption.
Agris On-Line Papers in Economics and Informatics, 15
(1).
pp. 83-98.
DOI https://doi.org/10.7160/aol.2023.150107
Ritter, Tibor
(2022)
Foglalkoztatáspolitikai kihívások a magyar mezőgazdaságban és élelmiszeriparban – Szakpolitikai tanulságok és következtetések.
Köz-gazdaság, 17
(4).
pp. 125-130.
DOI https://doi.org/10.14267/RETP2022.04.08
Ritter, Tibor
(2022)
Foglalkoztatáspolitikai kihívások a magyar mezőgazdaságban és
élelmiszeriparban.
Világpolitika és a Közgazdaságtan, 1
(2).
pp. 36-39.
DOI https://doi.org/10.14267/VILPOL2022.02.05
Nyolczas, József Máté
(2022)
Napjaink nagy trilemmája : beszámoló az MKT Agrárszakosztályának rendezvényéről.
Világpolitika és a Közgazdaságtan, 1
(2).
pp. 40-41.
DOI https://doi.org/10.14267/VILPOL2022.02.06
Migliore, Giorgo, Rizzo, Giuseppina, Bonanno, Adriana, Dudinskaya, E. Cubero and Tóth, József
(2022)
Functional food characteristics in organic food products—the perspectives of Italian consumers on organic eggs enriched with omega-3 polyunsaturated fatty acids.
Organic Agriculture
.
DOI 10.1007/s13165-022-00395-1
Borges Aguiar, Giovanna Maria and Balogh, Jeremiás Máté
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9081-0071
(2022)
Analysis of Competitiveness in the Agri-food sector.
Competitio, 21
.
pp. 1-27.
DOI https://doi.org/10.21845/comp/2022/1–2/2
Balogh, Jeremiás Máté
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9081-0071 and Borges Aguiar, Giovanna Maria
(2022)
Determinants of Latin American and the Caribbean agricultural trade.
Agricultural Economics
.
DOI https://doi.org/10.17221/405/2021-AGRICECON
Frau, Moreno, Moi, Ludovica and Cabiddu, Francesca
(2022)
Digital Transformation Through the Lens of Digital Data Handling: An Exploratory Analysis of Agri-Food SMEs.
Journal of Small Business Strategy, 32
(3).
pp. 84-97.
DOI https://doi.org/10.53703/001c.34642
Hamam, Manal, D'Amico, Mario, Zarbà, Carla, Chinnici, Gaetano and Tóth, József
(2022)
Eco-Innovations Transition of Agri-food Enterprises Into a Circular Economy.
Frontiers in Sustainable Food Systems, 6
.
DOI https://doi.org/10.3389/fsufs.2022.845420
Amilien, Virginie
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3472-0383, Discetti, Roberta, Lecoeur, Jean-Loup, Roos, Gun, Tocco, Barbara and Török, Áron
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103
(2022)
European food quality schemes in everyday food consumption: An
exploration of sayings and doings through pragmatic regimes
of engagement.
Journal of Rural Studies, 95
.
pp. 336-349.
DOI https://doi.org/10.1016/j.jrurstud.2022.09.009
Jámbor, Zsófia and Nagy, Judit
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8275-1550
(2022)
Hogyan hatott a Covid-helyzet az élelmiszeripari ellátási láncokra Magyarországon?
Magyar Tudomány, 183
(4).
pp. 442-454.
DOI https://doi.org/10.1556/2065.183.2022.4.4
Maró, Zalán Márk, Török, Áron
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103, Balogh, Péter and Czine, Péter
(2022)
Pálinkavásárlási preferenciák vizsgálata a magyar fogyasztók körében – egy diszkrét választási modell építése.
Statisztikai Szemle, 100
(1).
pp. 44-67.
DOI 10.20311/stat2022.1.hu0044
Jámbor, Zsófia
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8070-9962 and Nagy, Judit
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8275-1550
(2022)
Resilience of food supply chains – a dynamic capability approach.
Economic Thought and Practice / Ekonomska Misao I Praksa, 31
(2).
pp. 473-486.
DOI https://doi.org/10.17818/EMIP/2022/2.6
Benedek, Zsófia
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3358-0702, Baráth, Lajos
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7137-2376, Fertő, Imre
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-3742-5964, Merino‐Gaibor, Elvia
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-0486-1089, Molnár, Adrienn, Orbán, Éva
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6028-2781 and Nemes, Gusztáv
(2022)
Survival strategies of producers involved in short food supply chains following the outbreak of COVID‐19 pandemic.
Sociologia Ruralis, 62
(1).
pp. 68-90.
DOI https://doi.org/10.1111/soru.12358
Frau, Moreno, Cabiddu, Francesca and Keszey, Tamara
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2535-9581
(2022)
Time to clean up food production? Digital technologies, nature-driven agility, and the role of managers and customers.
Journal of Cleaner Production, 377
.
DOI https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2022.134376
Török, Áron
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103, Gorton, Matthew
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4579-5092, Yeh, Ching-Hua
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3645-6256, Czine, Péter
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3276-7989 and Balogh, Péter
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8611-0221
(2022)
Understanding Consumers’ Preferences for Protected Geographical Indications.
FOODS, 11
(7).
DOI https://doi.org/10.3390/foods11070997
Forgács, Attila
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7825-0785 and Mohácsi, Anett
(2022)
Élelmiszerreklámban előforduló kommunikációs paradoxonok összehasonlító elővizsgálata szemantikus differenciállal.
Táplálkozásmarketing, 9
(1).
pp. 17-28.
DOI https://doi.org/10.20494/TM/9/1/2
Palánkai, Tibor
(2021)
A magyar agrárökonómia kiemelkedő alakjának halálára: Varga Gyula (1938–2020).
Közgazdasági Szemle, 68
(4).
pp. 437-439.
DOI https://doi.org/10.18414/KSZ.2021.4.437
Madari, Zoltán
(2021)
A magyar élelmiszeripari KKV szektor helyzete és kilátásai = Prospects of the Hungarian mid-sized enterprises in agriculture.
Köz-gazdaság, 16
(1).
pp. 39-49.
DOI https://doi.org/10.14267/RETP2021.01.05
Balogh, Lili, Bardócz, Petra, Bródy, Luca, Czeglédi, Alexandra, Czett, Karmen, Gál, Izóra, Mihály, Melinda, Milánkovics, Kinga, Nagy, Erika, Rékai, Krisztina and Rosenfeld, Annajuli
(2021)
A hazai élelem-önrendelkezés centrális mozgalmainak és periférikus szerveződéseinek feminista olvasata (Herstory kollektíva).
Fordulat, 14
(29).
pp. 149-199.
Mizik, Tamás
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4328-0631
(2021)
A magyar élelmiszer-gazdaság „válságteljesítménye” = The “Crisis Performance” of the Hungarian Food Economy.
Gazdálkodás, 65
(3).
pp. 209-223.
DOI https://doi.org/10.22004/ag.econ.312083
Mizik, Tamás
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4328-0631
(2021)
Agri-Food Trade Competitiveness: A Review of the Literature.
Sustainability, 13
(20).
DOI https://doi.org/10.3390/su132011235
Kertész, Lili Rebeka and Török, Áron
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103
(2021)
Bioélelmiszerek vásárlóinak jellemzői Magyarországon – az Ökopiac tanulságai = Characteristics of organic food buyers in Hungary - The case of the Ökopiac.
Gazdálkodás, 65
(2).
pp. 141-157.
DOI https://doi.org/10.22004/ag.econ.310594
Jantyik, Lili
(2021)
Case Study on the Registration of Nagykun Rice PGI.
Review on Agriculture and Rural Development, 10
(1-2).
pp. 30-35.
DOI https://doi.org/10.14232/rard.2021.1-2.30-35
Éliás, Boglárka Anna and Jámbor, Attila
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8089-7222
(2021)
Food Security and COVID-19: A Systematic Review of the
First-Year Experience.
Sustainability, 13
(9).
DOI https://doi.org/10.3390/su13095294
Moore, Jason W.
(2021)
Olcsó élelmiszer és klímaváltozás, avagy hogyan jutottunk az értéktöbblettől a negatív értékig a kapitalista világökológiában.
Fordulat, 14
(29).
pp. 9-67.
Nemes, Gusztáv, Chiffoleau, Yuna, Zollet, Simona, Collison, Martin, Benedek, Zsófia
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3358-0702, Colantuono, Fedele, Dulsrud, Arne, Fiore, Mariantonietta, Holtkamp, Carolin, Kim, Tae-Yeon, Korzun, Monika, Mesa-Manzano, Rafael, Reckinger, Rachel, Ruiz-Martínez, Irune, Smith, Kiah, Tamura, Norie, Viteri, Maria Laura and Orbán, Éva
(2021)
The impact of COVID-19 on alternative and local food systems and the potential for the sustainability transition.
Sustainable Production and Consumption, 28
.
pp. 591-599.
DOI https://doi.org/10.1016/j.spc.2021.06.022
Jantyik, Lili, Balogh, Jeremiás Máté and Török, Áron
(2021)
What Are the Reasons Behind the Economic Performance of the Hungarian Beer Industry?
Sustainability, 13
(5).
DOI https://doi.org/10.3390/su13052829
Neulinger, Ágnes
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6493-2761 and Birtalan, Ilona Liliána
(2021)
Élelmiszer-igazságosság, avagy hogyan
lehet igazságos az élelmiszerrendszer a
termelőtől a fogyasztó asztaláig? = Food justice: How is it possible Farm-totable?
Szociológiai Szemle, 31
(2).
pp. 85-107.
DOI https://doi.org/10.51624/SzocSzemle.2021.2.4
Nagy, Judit
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8275-1550, Jámbor, Zsófia
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8070-9962 and Freund, Anna
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7854-1972
(2020)
Az ipar 4.0 és a digitalizáció legjobb gyakorlatai a hazai élelmiszergazdaságban.
Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 51
(6).
pp. 5-16.
DOI https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.06.02
Mizik, Tamás, Szerletics, Ákos and Jámbor, Attila
(2020)
Agri-Food Export Competitiveness of the ASEAN Countries.
Sustainability, 12
(23).
pp. 1-15.
DOI https://doi.org/10.3390/su12239860
Majewski, Edward, Komerska, Anna, Kwiatkowski, Jerzy, Malak-Rawlikowska, Agata, Wąs, Adam and Török, Áron
(2020)
Are Short Food Supply Chains More Environmentally Sustainable than Long Chains?
Energies, 13
(18).
pp. 1-26.
Tóth, József, Migliore, Giuseppina, Balogh, Jeremiás Máté
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9081-0071 and Rizzo, Giuseppina
(2020)
Exploring Innovation Adoption Behavior for Sustainable Development: The Case of Hungarian Food Sector.
Agronomy, 10
(4).
DOI https://doi.org/10.3390/agronomy10040612
Tóth, József and Rizzo, Giuseppina
(2020)
Search Strategies in Innovation Networks: The Case
of the Hungarian Food Industry.
Sustainability, 12
(5).
pp. 1-18.
DOI https://doi.org/10.3390/su12051752
Tóth, József, Migliore, Giuseppina, Schifani, Giorgio and Rizzo, Giuseppina
(2020)
Sustainable Value Creation in the Food Chain: A Consumer Perspective.
Sustainability, 12
(4).
DOI https://doi.org/10.3390/su12041438
Tóth, József, Balogh, Jeremiás Máté, Török, Áron and Molnár, Adrienn
(2019)
Behavioural aspects of innovation decisions: the case of Hungarian food industry.
In: 13th International European Forum (Igls-Forum*) (169thEAAE Seminar) on System Dynamics and Innovation in Food Networks, 18-22. February 2019, Garmisch-Partenkirchen, Germany.
Nagy, Judit and Jámbor, Zsófia
(2019)
Az agrárium versenyképessége az Európai Unióban: fókuszban a tejipar.
Európai Tükör: Az Integrációs Stratégiai Munkacsoport Kéthavonta Megjelenő Folyóirata, 22
(4).
pp. 25-43.
DOI https://doi.org/10.32559/et.2019.4.2
Nagy, Judit
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8275-1550 and Jámbor, Zsófia
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8070-9962
(2019)
Competitiveness in Dairy Trade – the Case of EU and the Visegrad Group Countries.
Agris On-Line Papers in Economics and Informatics, 11
(4).
pp. 61-74.
DOI 10.7160/aol.2019.110406
Tóth, József, Török, Áron and Balogh, Jeremiás Máté
(2019)
Deep or wide? Networking tie’s effect on innovation in the European food industry.
R and D Management
.
(Submitted)
Török, Áron
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103, Tóth, József and Balogh, Jeremiás Máté
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9081-0071
(2019)
Push or Pull? The nature of innovation process in the Hungarian food
SMEs.
Journal of Innovation & Knowledge, 4
(4).
pp. 234-239.
DOI https://doi.org/10.1016/j.jik.2018.03.007
Agárdi, Irma and Török, Áron
(2019)
Rövid élelmiszer ellátási láncok társadalmi innovációs lehetőségei Magyarországon.
In:
III. Gazdálkodás és Menedzsment Tudományos Konferencia.
Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar, Kecskemét, pp. 891-896.
. ISBN 9786155817199
Malota, Erzsébet, Gyulavári, Tamás and Bogáromi, Eszter
(2018)
#Mutimiteszel:
Élelmiszer vásárlási és fogyasztási preferenciák, étkezési szokások a
magyar lakosság körében =
Food purchasing and food consumption preferences and eating habits among Hungarian
consumers.
In:
A hatékony marketing – EMOK 2018 Nemzetközi Tudományos Konferencia konferenciakötete.
Selye János Egyetem, Komárom, pp. 710-720.
. ISBN 978-80-8122-236-8
Zsarnóczky, Martin Balázs
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2905-2168
(2018)
Az élelmiszerbiztonság és a turizmus összefüggései az Európai Unióban.
In:
A hatékony marketing.
Selye János Egyetem, Komárno, pp. 744-754.
. ISBN 9788081222368
Török, Áron, Jámbor, Attila and Mizik, Tamás
(2017)
Comparative advantages in the global coffee trade.
In: IFAMA World Conference, 2017. június 18-21., Amerikai Egyesült Államok, Miami, Florida.
Török, Áron, Tóth, József and Balogh, Jeremiás Máté
(2017)
Patterns of innovation in the SMEs of the Hungarian agri-food industry.
In: IFAMA World Conference, 2017. június 18-21., Amerikai Egyesült Államok, Miami, Florida.
Berezvai, Zombor
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7807-2977
(2016)
A magyar malomipar piacszerkezetének modellezése.
In:
Verseny és szabályozás, 2016.
MTA KRTK KTI, Budapest, pp. 67-93.
.
Benedek, Zsófia and Fertő, Imre
(2015)
Miért választják a termelők a rövid ellátási láncokat?
Statisztikai Szemle, 93
(6).
pp. 580-597.
Berezvai, Zombor
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7807-2977
(2015)
Production Efficiency Analysis of the Hungarian Meat Processing Industry.
Competitio, 14
(1).
pp. 23-42.
Jámbor, Attila
(2014)
Az élelmiszerárak volatilitása az új tagországokban.
Statisztikai Szemle, 92
(3).
pp. 275-288.
Vetőné Mózner, Zsófia
(2014)
A fenntartható élelmiszer-fogyasztás lehetőségei.
Magyar tudomány, 175
(6).
pp. 730-739.
Vetőné Mózner, Zsófia
(2014)
Az élelmiszer-fogyasztás szerkezete és környezeti hatása Magyarországon (Analysing the structure and environmental impact of food consumption in hungary).
Marketing & Menedzsment, 48
(3).
pp. 57-70.
Vetőné Mózner, Zsófia
(2014)
Az élelmiszer-fogyasztás ökológiai lábnyoma Magyarországon.
Lépések a fenntarthatóság felé, 19
(2).
pp. 6-7.
Balžekienė, Aistė, Telešienė, Audronė and Butkevičienė, Eglė
(2014)
Food risk perceptions and purchasing behavior in Lithuania: Towards a culture of fear?
Corvinus Journal of Sociology and Social Policy, 5
(1).
pp. 61-88.
DOI https://doi.org/10.14267/cjssp.2014.01.03
Dörnyei, Krisztina, Gyulavári, Tamás, Hofmeister Tóth, Ágnes, Jenes, Barbara, Jentetics, Kinga, Neumann Bódi, Edit, Neulinger, Ágnes, Simon, Judit and Zsótér, Boglárka
(2014)
Marketing az egészségtudatosságért – a marketing pozitív szerepe az egészség-tudatosságtól a termékválasztásig.
In:
Tomcsányi Pál akadémikus 90 éves: Az életminőség anyagi és szellemi igényeinek kielégítése fogyasztási marketing szemlélettel: Felolvasó ülés és tanulmánykötet.
MTA Agrár-közgazdasági Bizottság Agrármarketing Albizottság, Budapest, pp. 65-91.
. ISBN 978-963-508-702-0
Baráth, Lajos and Fertő, Imre
(2013)
Heterogenitás és technikai hatékonyság - a magyar specializált szántóföldi növénytermesztő üzemek esete = Heterogeneity and technical efficiency - the case of Hungary's specialized arable crop production units.
Közgazdasági Szemle, 60
(6).
pp. 650-669.
Gyulavári, Tamás and Dörnyei, Krisztina
(2012)
Antecedents of loyalty for food products –
Investigating the effects of subjective constructs.
Journal of Economics and Business Research, 18
(2).
pp. 43-58.
Boros, Péter and Fehér, Orsolya
(2012)
Food Retail Chains: Hungary in the EU.
In:
China - EU Cooperation for a Sustainable Economy.
Corvinus University of Budapest, Budapest, pp. 253-261.
. ISBN 978-963-503-497-0
Dörnyei, Krisztina and Gyulavári, Tamás
(2011)
A márkalojalitást befolyásoló tényezők vizsgálata: az involvement, a kockázat és az észlelt tudás szerepe.
Working Paper.
BCE Marketing és Média Intézet, Budapest.
Csáki, Csaba and Buchenrieder, Gertrud
(2011)
Effects of the current financial and economic crisis on the rural landscape as well as the agri-food sector in Europe and Central Asia.
Society and Economy, 33
(2).
pp. 249-270.
DOI 10.1556/SocEc.33.2011.2.2
Fertő, Imre
(2006)
A társulási szerződés alkalmazkodási költségei a magyar élelmiszeriparban.
Közgazdasági Szemle, 53
(9).
pp. 799-811.
Tóth, József
(2005)
Működési versenyképesség és hajtóerői a hazai húsiparban.
Közgazdasági Szemle, 52
(7-8).
pp. 743-762.
Fertő, Imre and Mohácsi, Kálmán
(1998)
Az élelmiszer-gazdaság versenyképességét meghatározó tényezők.
Vezetéstudomány, 29
(3).
pp. 29-35.
This list was generated on Sat Jun 28 01:50:57 2025 UTC.